جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
2 خرداد 1403

سود دامپروری | سود دامداری

سود شغل دامپروری
فهرست مطالب

بررسی سود و زیان کسب و کار دامپروری

رونق در بخش دامداری و کشاورزی دو رکن اساسی برای نمایش اقتصاد پویای هر کشور توسعه یافته محسوب می‌شود. در دنیا بسیاری از کشورها برای مقابله با تهدیدهای غذایی و رشد اقتصادی خود به صورت علمی به دنبال پیشرفت در این در زمینه هستند.

جالب است بدانید تقریباً سه میلیارد نفر یا حدود نیمی از جمعیت جهان، با درآمدی کمتر از 2 دلار در روز زندگی می کنند. بیش از 1.2 میلیارد از این جمعیت، یا حدود 20 درصد از جمعیت جهان، با کمتر از 1 دلار در روز زندگی می کنند. این آمار در اکثر کشورهایی که توجه کم تری به مسئله ی کشاورزی و دامپروری دارند بسیار به چشم می آید.

یکی از بهترین راهکارهای پیش بینی شده برای حل این مشکلات اقتصادی در میان اقشار کم درآمد، افزایش میزان توجه به کسب و کارهایی مانند دامداری و دامپروری در سطح جهانی می باشد. در این بخش قصد داریم در مورد سود دامپروری مطالبی را ارائه دهیم پس با ما در ادامه همراه باشید.

سود دامپروری چقدر است و از چه راه هایی بدست می‌آید؟

برای بدست آوردن سود و رسیدن به نتیجه مطلوب در این زمینه کاری، باید تولیدکنندگان و سرمایه گذاران از جنبه‌های مختلف روند کسب و کار خود را ارزیابی کنند و همواره در مسیر بهبود آن قدم بردارند. محاسبه سود در این شغل با وجود ساده به نظر رسیدن، اما دارای پیچیدگی‌هایی است که در صورت توجه نکردن به آنها به شدت سود و زیان این نوع کسب و کار پر زحمت دچار تغییر می‌شود. به طور معمول سود حاصل کم کردن مخارج از میزان درآمد در یک زمان مشخص مثلا سه ماه بدست می‌آید.

خیلی از اوقات دامداران پس از چنین محاسباتی، سود به نسبت خوبی را احساس می‌کند بدست آورده‌اند. اما در همین محاسبات ساده مثلا به سه فاکتور زمان، تورم و ارزش سرمایه گذاری شده برای خریداری خود دامداری و تجهیزات آن که بعدها دچار استهلاک نیز می‌شود، توجه نمی‌کنند.

اینگونه بی‌توجهی و محاسبات سطحی سود و زیان در اکثر مواقع دامداران را در تصمیم‌گیری های آتی دچار اشتباه می‌کند. برای کسب اطلاعات دقیق تر درباره این موضوع توصیه می‌کنیم تمامی موارد مطرح شده در این مطلب را به خوبی مطالعه کنید.

پرسودترین طرح دامداری

سودآوری بخش دامپروری

خوشبختانه شغل دامداری و دامپروری از میزان سود مناسبی در مقایسه با سایر مشاغل پر ریسک برخوردار است. این مسئله خود سبب شده است که افراد هر چه بیشتر بخواهند در مورد ویژگی های این شغل بیشتر بدانند و به آن ورود کنند. به طور سنتی، دامپروری بخشی بزرگی از هزنیه‌ی لازم برای امرار معاش اقشار مختلف جامعه را فراهم می کند. با این وجود صنعت دامداری و دامپروری تاثیر چشمگیری نیز بر مصرف منابع طبیعی و مالی جهانی دارند تا جایی که بین 20 تا 33 درصد از مصرف اب شیرین جهان صرف این صنعت می شود.

همچنین تولید محصولات دامی یکی از عوامل موثر در انقراض گونه های جانوری و بیابان زایی و نابودی زیستگاه ها و همچنین تولید گازهای گلخانه ای میباشد.

ارزش تولید جهانی صنعت دامپروری در سال 2013 در حدود 883 میلیارد دلار تخمین زده شده است. این میزان گردش مالی در این صنعت فرصت بسیار شگفت انگیزی را می تواند برای کشور عزیزمان به دلیل داشتن منابع و نیروی انسانی جوان ایجاد می کنند که با رعایت یکسری قوانین صحیح می توانیم به خوبی از آن استفاده نماییم.

سود دامپروری

بخش های مدیریتی دامداری ها به دو دسته مدیریت داخلی و مدیریت خارجی تقسیم می شود. فعال بودن در هر دو حوزه بی شک سبب شکوفایی هر چه بیشتر کسب و کار شما خواهد شد و به صورت کلی می توان گفت که تحلیل دقیق بازارهای هدف و تعیین یک استراتژی و تیم اختصاصی برای موفقیت و سودآوری هرچه بیشتر دامداری های صنعتی بسیار حیاتی است.

از زمان های دور بشر توانست با اهلی کردن حیواناتی مانند گوسفند، گاو، بز و … بخش مهمی از نیازهای غذایی و پوشاک خود را تامین کند و بعدها نیز با آن به درآمد خوبی دست پیدا کند.

انجام اصولی این شغل نه تنها از خطر ریسک پذیری و ضرر و زیان بسیار پایینی برخوردار است بلکه بسیار سود آور مناسبی نیز برای فعالان خود به همراه دارد.

علاوه بر سود آوری مالی که در این شغل وجود دارد زنده نگهداشتن دامپروری یکی از مهم ترین پایه های حفظ فرهنگ و اقتصاد مناطق روستایی و عشایری نیز محسوب می شود زیرا به هرحال اغلب افراد در این مناطق به شغل دامپروری و کشاورزی مشغول هستند. با افزایش هر چه بیشتر رونق در این حرفه میزان مهاجرت از روستا به شهرهای بزرگ سیر نزولی پیدا می‌کند و مشکلات زندگی شهری نیز قاعدتا کاهش پیدا خواهد کرد.

سود دامپروری

سود دامداری

حداقل سرمایه لازم جهت پرورش دام

این شغل شاید در دسته ی معدود مشاغلی به حساب آید که نیاز به سرمایه اولیه زیادی ندارد. شما می توانید با سرمایه زیر 100 میلیون تومان نیز این کار را شروع کنید و با رعایت نکات اصولی دامپروری کم کم به توسعه کسب و کار خود مشغول شوید. البته شما به جز تهیه دام نیازمند ساخت یک جایگاه مناسب برای انجام کار پرورشی خود نیز هستید.

کمک به رشد هر چه بیشتر این شغل توسط مسئولین و مردم فواید مختلفی مانند تامین امنیت غذایی جامعه، افزایش اشتغال جوانان و حفظ مراتع و حتی فرهنگ کشور دارد و این دستاورد کمی قطعا نخواهد بود.

رشد تقاضای و نیازهای جامعه برای مواد غذایی با رشد جمعیت، هرساله بیشتر از گذشته می شود و این خود نشان دهنده این موضوع است که کسب و کار شما می تواند با یک مدیریت صحیح پیشرفت خوبی را طی سالیان پیدا کند. البته این موضوع در صورتی اتفاق می افتد و سود شما افزایش پیدا می کند که از روش ها علمی و صحیح این کار استفاده کنید برخی از این موارد عبارتند از :

  • کارگیری مواد غذایی مطلوب و جیره بندی اصولی
  • پرورش نژادهای مطرح بر اساس هدف شما از کار پرورش دام زنده
  • شناخت هر چه بهتر روش های بازاریابی

راز های افزایش سودآوری در کسب و کار دامداری :

راز موفقیت در این شغل تنها وابسته به شش عامل تلاش و پشتکار، برنامه ریزی، مهارت مدیریتی کسب و کار، استفاده از نکات اصولی و صحیح این شغل، بازاریابی و تامین نقدینگی می‌باشد. مطمئن باشید که در صورت هماهنگی بین این عوامل شما قطعا می تواند به جز درآمد زایی پایدار به یک کارآفرین موفق نیز تبدیل خواهید شد.

شاید با خود گمان کنید که یک شخص تازه کار چطور امکان دارد که همه این شرایط را به صورت صد درصدی مهیا کند، خب در جواب این پرسش باید به این نکته اشاره کنیم که برای شروع شما لازم نیست که چالش های زیادی را برای خود ایجاد کنید چون در واقع کسانی می‌توانند این مسیر را به خوبی طی کنند که در مقیاس های کوچک شروع به کار کنند و به تدریج کسب و کارشان را توسعه دهند.

محصولات که از طریق پرورش حیواناتی نظیر گوسفند، گاو و بز بدست می آید به دلیل تقاضای بازار، همیشه مشتری دارند، پس نگران بازاریابی و فروش نباشید و تا حد امکان بر روی موارد دیگر تمرکز کنید. در ضمن همیشه فرصت های صادراتی نیز برای چنین تولیداتی در سطح جهانی وجود دارد.

البته برای سریع تر کردن مسیر سودآوری در این شغل باید با صبر و برنامه، فرایند بازاریابی و جذب مشتری را در طولانی مدت جدی بگیرید. اعتماد و اعتبار ایجاد کردن و اینکه بدانید که کدام یک از مشتریان شما وفادار هستند به رونق کسب و کارتان بسیار کمک می‌کند.

روش های کسب سود در شغل دامپروری و دامداری

کسب درآمد در دامپروری و کشاورزیبدست آوردن درآمد مناسب در این حرفه روش های مختلفی دارد به این صورت که شما می توانید با فروش شیر ، گوشت، بره، کود، پوست و سایر محصولات لبنی سود خوبی را کسب کنید.

کار پرواربندی بره در طی مدت زمان مشخص، پرورش و فروش نژادهای چند قلوزا ، فعالیت در حوزه تولید شیر و محصولات لبنی سه حوزه مختلف در شغل دامپروری برای کسب درآمد و سودآوری می باشد که شما می توانید بر اساس اهداف و علایق خود هر کدام را که بخواهید انتخاب نمایید.

روش هایی مانند اصلاح نژاد به افزایش سود دامداری و دامپروی شما بسیار کمک می کند به این صورت که سبب کاهش حجم دنبه ،افزایش تولید پشم، بهبود سرعت رشد گوسفندان، بهبود ضریب تبدیل، افزایش درصد دوقلوزایی و در کل بالا بردن صرفه اقتصادی کسب و کار شما خواهد شد.

میزان سود دامپروری

با وجود تنوع زیاد در بازار های سرمایه ای مانند بورس ، مسکن ، ارز و … برای سودآوری، کسب و کارهای تولیدی به خصوص دامپروری از میزان ریسک پذیری پایینی برخوردار است. ورود به حوزه های دلالی قاعدتا باعث آسیب رساندن به جنبه های مختلف اقتصاد کشور نیز می‌شود.

اگر شما به دنبال راهی جهت رسیدن به سود هستید و اهل ریسک نیز نیستید به شما پیشنهاد می کنم وارد حوزه هایی مانند دامپروری شوید چون این نیاز کشور به محصولات دامی نه تنها در طول زمان کاهش پیدا نمی کند بلکه همواره با رشد نیز همراه می باشد و علاوه بر آن انجام این کار به صورت اصولی و آگاهانه می تواند سودهایی بیشتر از دیگر بازار های سرمایه ای نصیب شما کند. اساسا درصد سود مشخصی را نمی‌توان برای این کسب و کار در نظر گرفته اما سودآوری بین 20 تا 50 درصد سالیانه در صورت رعایت اصول این شغل، متوسط درآمد این قشر زحمت کش به حساب می‌آید. البته توجه داشته باشید که در طی چندین سال گذشته به دلیل افزایش نرخ تورم، گرانی نهاده‌های دامی و خشکسالی تا حدودی از این درآمد کاسته شده است.

از مهم ترین محاسن کار پرورش گوسفند می توان به بازگشت سریع سرمایه اشاره کرد. به این صورت که اگر شما در کار نگهداری میش داشتی باشید می توانید خیلی سریع شیر و حتی بره ها چندماهه گله خود را بفروش برسانید و همچنین اگر در زمینه پرواربندی نیز فعال باشید می توانید در مدت زمان کم تر از یکسال بره های پروارشده خود را به راحتی و با قیمتی مناسب بفروشید.

حصول نتیجه مکفی برای افزایش تولید در مجتمع های دامپروری جز با اقدامات موثر حقیقتا میسر نیست. پس بهتر است به جای گله مندی از شرایط هر چه بیشتر به سمت اقدامات عملی مفید پیش برویم. قهرمانان تولید کسانی هستند که از هر نوع شرایط سخت پله ای برای صعود خود می سازند.
مزایا و معایب شغل دامداری

جذب سرمایه و درآمدزایی از دامداری

تا اینجا درآمد این شغل را از جنبه‌های مختلف بررسی کردیم و به این نتیجه رسیدم که برای سودآوری باید به نکات مختلفی توجه داشته باشیم. حالا قصد داریم موضوع مهم جذب سرمایه را برای شما عزیزان توضیح دهیم. شما به عنوان یک دامدار موفق پس از کسب موفقیت های کوچک باید کم‌کم به فکر گسترش کسب و کار خود باشید. گسترش کسب و کار نیز تنها با جذب سرمایه از طرق مختلف امکان پذیر است. به طور کلی در وضعیت اقتصادی تورمی جامعه ما، توسعه و سرمایه گذاری سریع‌تر در یک بخش سودآور بهتر از موکول کردن آن به آینده است.

اگر خود سرمایه کافی برای این تحول را ندارید، باید به سمت جذب سرمایه گذار حرکت کنید. شیوه‌ای که بسیاری از شرکت‌های کوچک اما رو به رشد آن را به عنوان نردبانی برای سهم بازار بیشتر می‌شناسند.
متاسفانه در حرفه دامپروری به دلیل ناآگاهی، دامداران به این سمت حرکت نمی‌کنند و از سرمایه گذاری دیگران در کسب و کار خود هراسان هستند. حتی بعضی از آنهایی که به این فکر افتاده‌اند بعد از مدتی از این کار صرف نظر می‌کنند اصلی ترین دلایل این طرز تفکر و شکست ها در پیدا کردن سرمایه گذار خوب به چند عامل زیر مربوط می‌شود:

  1. نداشتن مهارت لازم و برنامه‌ای مشخص جهت ترغیب سرمایه گذار
  2. مطلع نبوده از روش‌های تامین مالی
  3. مشورت نگرفتن از افراد آگاه
  4. استفاده نکردن از تسهیلات بانکی
  5. نداشتن مجوز و امکانات اولیه

سود تولید محصولات دامی

متاسفانه به دلایل مختلف در روستاها و مناطق عشایری شاهد این موضوع هستیم که جوانان فعال اما کم انگیزه به جای ماندن در مناطق خود و ایجاد یک مجتمع دامپروری، تمایل به مهاجرت به شهرها را دارند. این مشکل ریشه در مصرف گرا شدن مردم دارد. در طی چندین سال گذشته به دلیل بالارفتن هزنیه های نگهداری و مسائل مختلف دیگر تمایل مردم به کار تولید کم تر شده است.

وجود چنین تفکری بسیار به ضرر جامعه است. اگرچه که هزنیه های کار تولیدی چند برابر شده است اما چنانچه فردی بخواهد با آگاهی و استفاده از دانش روز وارد شغل دامپروری شود این اطمینان به او داده می شود که در مدت کوتاهی می تواند به سود خوبی دست پیدا کند.

از آنجایی که در بسیاری از مناطق روستایی پتانسیل و ظرفیت خوبی برای کار دامپروری وجود دارد افراد می توانند با کمک سازمان های مختلف و استفاده تسهیلات کم سود به این کسب و کار ورود کرده و سود آوری مناسبی را برای خودشان به وجود آورند.

کدام دسته از دامداران نمی توانند سود خوبی کسب کنند؟

مزایا و معایب دامداری

در بین دامداران افرادی هستند که با انجام دادن اعمالی یا عمل نکردن به یکسری وظایف دیگر، خود به خود اسباب وارد آمدن خسارات مالی برای کسب و کارشان را ایجاد می کنند. کسانی که نه از متخصصان این حوزه کاری کمک می گیرند و نه خود به سمت یادگیری و کسب تخصص حرکت می‌کنند. این افراد به گمان خود فکر می‌کنند مشورت کردن با هر کسی می تواند برای آنها سازنده باشد. به فکر استفاده از تجهیزات و روش های به روز دامپروری نیستند. به نظر می آید این افراد در مسیر درستی پیش نمی‌روند و نی تواند حداکثر سود لازم را کسب کنند.

داشتن برنامه ریزی صحیح، سودآوری شما را چندین برابر می‌کند؟

در عصر حاضر به دلیل بالا رفتن هزنیه تامین خوراک و نگهداری و همچنین رشد حداقلی قیمت دام سبک و سنگین، سودآوری دامپروری با چالش‌های بزرگی رو به رو شده است. اگر به دنبال کسب سودحداکثری برای کار خود هستید باید با استفاده از یک برنامه ریزی درست اقدام به نگهداری این حیوانات کنید.

به عنوان مثال اگر شما بدانید که چه موقع از سال خرید علوفه به صرفه تر است و اینکه چه تعداد دام را می‌‌توانید بر اساس بودجه خود تهیه و نگهداری کنید، در طول سال با مشکل کمبود نقدینگی و فروش اجباری دام به قیمت‌های ارزان مواجه نخواهید شد. به جز این موارد داشتن یک برنامه ریزی درست برای واکسیناسیون، پشم چینی، وزن گیری، جفت گیری و… بدون شک سودآوری کسب و کار شما چند برابر می‌کند.

جهت اطلاع از نحوه خرید مرغ و خروس زنده کلیک کنید.

درآمدزایی از دامداری

مشارکت با افراد کم تجربه و شکست خورده

در وضعیتی که برپاکردن یک کسب و کار پرچالشی مانند دامداری نسبت به گذشته برای جوانان و اکثر مردم سخت شده، گاهی اوقات برخی افرادی که دارای تجربه کمی در این زمینه هستند، ممکن است با پیشنهاد مشارکت به شما خواستار راه اندازی مجدد کسب و کار خود باشند. این قبیل افراد اکثرا به دلیل نداشتن سرمایه به نیروی انسانی و مهارت خود تکیه می‌کنند و خواهان جذب سرمایه شما هستند. به نظر اکثر کسانی که در حوزه دامپروری موفق شده اند مشارکت کردن با چنین افرادی اصلا به صلاح نیست چراکه آنها در زمانی که اداره یک دامپروری با نهاده های ارزان تر بسیار ساده بوده، دچار ورشکستگی شده اند و اکنون نیز نمی توانند ضامن موفقیت شما شوند.

بیشتر این قبیل افراد با اجتناب کردن از شنیدن و اجرای روش های نوین دامپروری، تنها به اطلاعات محدود خود اکتفا می‌کنند و همین مسئله باعث شکست شان می شود. دامداری که از جیره بالانس و مناسب، نژادهای پربازده، جایگاه استاندارد و تکنیک های خرید و فروش جدید آگاه نباشد بدون شک در بازار رقابتی شکل گرفته در طی چند سال اخیر، قادر به سود آوری زیاد نخواهد بود.

سود پروار و گاوداری

 

آیا اندازه دامداری از نظر وسعت در کسب سود بیشتر مهم است؟

بدون شک به هر اندازه که وسعت و امکانات یک مجتمع پرورش دام بیشتر باشد، صاحبان آن می‌توانند سود و درآمد بیشتری نیز کسب کنند اما این موضوع همیشه صادق نیست و ما هر ساله شاهد هستیم که دامداری ها بزرگ که بدون برنامه و بدون استفاده از علم روز اقدام به نگهداری دام هایی همچون گاو و گوسفند می‌کنند حتی با ضررهای میلیاردی مواجه می‌شوند چرا که همانطور که سود در مقیاس بزرگ می‌توانند اعداد هنگفتی باشد، ضرر نیز در این مقیاس بسیار بزرگ و حتی در بعضی موارد غیر قابل جبران می‌شود.

تجربه ثابت کرده است که دامداران موفق تنها به گسترش وسعت و اندازه گله خود فکر نمی‌کنند بلکه با تامل، تلاش و امید سعی می‌کنند به کمک علم و امکاناتی که در اختیار دارند، همواره بیشترین سود را از گله خود بدست آورند.
اگر چنانچه صاحب سرمایه ای هستید و قصد دارید آن را وارد این نوع کسب و کار کنید، توصیه می‌کنیم قبل از خرید دامداری، تجهیزات مختلف و دام حتما با مشورت با کارشناسان و مدیریت یک مزرعه دامپروری کوچک به مدت حداقل 3 ماه تصمیم بگیرید.

چگونه حاشیه سود دامپروری خود را بیشتر کنیم؟

معمولا حاشیه سود دامداری‌های سنتی و حتی صنعتی کم است اما می‌توان با روش‌هایی همچون استفاده از نژادهای پربازده و اصلاح ژنتیک شده، پرورش حیوانات سالم و پربازده، ذخیره سازی علوفه در فصل مناسب خرید، جذب سرمایه از سایرین، افزایش تولید محصولات دامی و کاهش مرگ و میر در گله حاشیه سود این کسب و کار را بیشتر کرد.

تامین خوراک تقریبا 70 درصد کل هزنیه‌های دامپروری را به خود اختصاص می‌دهد. در زمینه بدست آوردن سود حداکثری، مهم است که با استفاده از منابع خوراک ارزان (بدون کاهش کیفیت) و خرید عمده، هزنیه تامین خوراک مورد نیاز گله را کاهش دهید.

دامداران می‌توانند با به حداکثر رساندن استفاده از مراتع طبیعی، تهیه زمین و کاشت یونجه و غلات در مزارع خود، خرید اجزای جیره به صورت فله و به حداقل رساندن هدر رفت خوراک، تا حدودی هزنیه های این بخش را کاهش داد.

اساسا سود گوسفندداری یا گاوداری شما بر اساس زمان و تلاشی که صرف این کار می‌کنید مشخص می‌شود.

دومین بخشی هزنیه های دامداری نیز به مسائل مربوط به سلامتی گله و دامپزشکی مربوط می‌شود. در حالی که فعالان صنعت پرورش گوسفند و باید همواره با دامپزشکان جهت برنامه‌ها و معاینات بهداشتی گله در ارتباط باشند اما آنها باید بیاموزند که برخی فعالیت‌ها همچون اخته کردن بره، سم چینی، همزمان سازی، انگل زدایی واکسیناسیون و برخی تزریقات را خودشان باید انجام دهند.

مهم است که بدانید که قبل از شروع هر نوع برنامه پرورشی در مزرعه خود به صورت دقیق و مشخص به دنبال چه هدفی هستید. دانستن اهداف به تعیین می‌کند که چه مقدار زمان و پول باید برای کسب و کار اختصاص داده شود.

 

در سایت بازار گوسفند بخوانید: چگونه گوسفندان خود را چاق کنیم؟

 

میران بازگشت سرمایه و ارتباط آن با سود دامداری

در مقایسه با سایر مشاغل تولیدی، حرفه دامداری نسبت به سودآوری که نصیب دامدار می‌کند به سرمایه کمی نیاز دارد. با وجود اینکه چند سالی است که به دلایل مختلف از سود این شغل کاسته شده است اما به هر حال از آنجایی که اکثر دامداران به صورت جزئی و در مقیاس کوچک در این زمینه‌ی کسب و کاری به خصوص بخش پرواربندی فعالیت دارند، می توان این شغل را در دسته مشاغلی قرار دارد که بازگشت سرمایه‌ی خوبی دارد.شخص دامدار بعد از هر گذشت مدت زمانی کوتاه می‌تواند با فروش محصولات دامی یا بره و گوساله‌های خود به اصل سرمایه و سود خود دسترسی داشته باشد.

سخن پایانی

اگر با وجود تلاش فراوان و کسب دانش، باز دچار ضرر مالی شدید، ناامید نشوید چرا که این خسارت بر اثر شرایطی بوده که خارج از کنترل شماست و باید این بار به شیوه‌ای جدید تر با مشکل رو به رو شوید. همیشه در شغل خود به روز باشید و از مشورت و کمک گرفتن از افراد خبره شرمگین نباشید.

برای خرید گوسفند زنده در تهران کلیک کنید.

شماره های تماس


جهت سفارش گوسفند زنده با بهترین کیفیت گوشت دهی به همراه خدماتی متنوع از جمله ارسال و ذبح رایگان و بهداشتی با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید

                   021-66000798  | 09197124011
اشتراک در
اطلاع از
4 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

سلام من بابام میخاد دامداری بخره میگه سود توشه و فلان….
ولی سرمایه نداریم برا همین میخاد خونمون رو بفروشه دو سال اجاره نشین بشیم میگه بعدش سود میکنیم
هرچی بهشون میگم اونی ک میخاد بهتون بفروشه خودش فهمیده این شغل سود نداره نمیفهمن همینجوری فاز گرفتن میخان بخرن نمیدونم چیکار کنم افسردگی گرفتم لطفا اگ توصیه ای دارید بگید

با سلام به عنوان شخصی که دستی در کار دارم .با امید به اینکه شاید پیام و نظر من نمایش داده شود .اعلام می دارم .در چند سال اخیر دامداران زیادی ورشکست شدند و بیشترین ضرر به دامدار در این چند سال وارد شد .در دامداری بر خلاف سایر صننعت ها وقتی که اقلام جیره گران شود و سود دهی کمتر شود دام بیشتری به بازار عرضه می شود و وقتی تورم در اقتصاد وجود داشته باشد و قدرت خرید مردم برای خرید گوشت کمتر شود عرضه بیشتر و تقاضا کمتر باعث می شود اگر قیمت گوشت و دام پایین نیاید حداقل با تورم بالا نرود و دامدار خوار و ذلیل و بدبخت باشد …